Skip links

A4404 SAB

Sistem Portabil Masuratori Vibratii

SAB folosit impreuna cu un PC sau laptop este solutia ideala pentru universitati sau instructori in domeniul vibratiilor. Utilizat impreuna cu soft-ul Virtual Unit, toate functiile de masurare sunt disponibile (vibratii globale, echilibrari dinamice, analiza octave, bump test, etc.)

Oferta Pret

Descopera toate functiile VIRTUAL UNIT

Solicita un Demo Gratuit

Trimite-ne datele companiei tale si vom o demonstratie gratuita

Un software dedicat mentenantei

 • Analizor
 • Ruta
 • Run Up
 • Echilibrare
 • FASIT
 • Stetoscop
 • Lubrifiere
 • MCSA
 • Analiza Octave
 • Bump Test
 • Ultrasunet

Prezentare Video Software Gratuit

A4404 este un sistem online de masuratori vibratii cu 8 canale, inclusiv un canal pentru masurarea turatiei sunt sincronizate. 4x Canale sunt intrari AC pentru vibratii vibrations, 4x Canale sunt intrari DC pentru valori de proces, 1x Canal pentru Trigger (senzor de turatie). Este alimentat de la USB, cantareste doar 350 de grame si foloseste acelasi soft precum VA5 Pro sau VA4 Pro II.

Analiza FFT a vibratiilor, semnale in timp si orbite (folosind senzori de proximitate). Configurațiile, setările de măsurare sunt în funcție de cerințele aplicației (interval de frecvență, eșantionare, unități măsurătorile predefinite simultan etc.).

Masuratori in Ruta

Măsuratorile in ruta periodice a utilajelor creeaza un istoric a mașinilor dvs. din fabrică. Fiecare punct de masurare la fiecare utilaj poate fi setat, astfel incat utilajele cu posibile probleme pot include si spectre FFT, anvelope rulment, etc. Toate datele colectate sunt salvate in baza de date, avand un istoric complet, utilajele pot fi programate pentru oprirea lor si efectuarea de reparatii necesare.

Run Up

Acest mod de masurae este destinat în special pentru determinarea frecventelor de rezonanță la o mașină rotativă la ridicarea sau coborârea turației. Sunt determinate vibrațiile globale sau componentele spectrale în funcție de fază și turație.

Inregistrator

Nu pierdeti timp cu setari si configurari, inregistrati semnalul brut si aplicati setarile necesare ulterior pe PC.

Echilibrare Dinamica

Dupa stabilirea defectului de dezechilibru, VA5 Pro permite efectuarea de echilibrari statice (un plan) sau echilibrari dinamice (doua plane). Ventilatoare, turbine, pompe, motoare electrice si alte utilaje rotative pot fi echilibrate la fata locului sau pe stand.

FASIT – Sistem Automat de Diagnoza a Defectelor

Detectie automata defecte:

 • Dezechilibru
 • Dezalinieri
 • Jocuri in lagare
 • Defecte Rulmenti

MCSA – Analiza Semnatura Curent Motor

MCSA este o analiza puternica pentru inspectia motoarelor electrice. Se poate identifica bare rotorice rupte, excentricitate intre-fier si calitatea curentului.

Sonometru & Analizor Zgomote

Analiza Octave vă permite să măsurați sunetul audibil. Conectați microfonul ICP și măsurați nivelul sonor și spectrul în octave cu rezoluții selectabile de 1/1, 1/3, 1/12, 1/24.

Stetoscop – Detectie Defect Rulmenti

Virtual Unit permite să ascultați semnale pe 4 canale ale lagarului folosind castile. Canalele pot fi comutate individul între ele. Reglați volumul în funcție de nevoile dvs. Se necesita utilizarea unui echipament hardware (A4404 – SAB)

Monitorizare Lubrifierii

Monitorizarea și controlul procesului de lubrifiere este acum digital, Lubri măsoară starea reală de lubrifiere a rulmentului și informează operatorul atunci când starea de lubrifiere este optimă.

Bump Test

Măsurarea frecvențelor de rezonanță ale diferitelor structuri cu un senzor triaxial si un ciocan de impact. Nu sunt necesare setari complexe, puneți doar senzorul triaxial pe structură și loviți-o cu ciocanul de impact.

ADS

Software-ul este destinat pentru modelarea animată a mașinii și structurii acestuia. Modulul se bazează pe metoda de deformare a formelor. Aceasta înseamnă că vizualizăm vibrațiile unei anumite mașini prin animație. În timpul animației, mișcarea vibrațiilor este încetinită până la o frecvență foarte scăzută, iar amplitudinea mișcării este mărită, astfel încât să vedem deformarea mașinii. Puteți anima mișcarea mașinii direct pe dispozitivul VA5 PRO

Masuratori Ultrasunete

Măsurarea sunetului neperceput de urechea umană. Aceste tipuri de masuratori se utilizeaza pentru detectarea scurgerilor de aer, arc electric sau detectarea timpurie a defectelor rulmenților.

Descarcare Documente Adash

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
close

Rămâi informat

Despre știri, servicii noi și cele mai recente proiecte.